Lediga tjänster

Vi söker en enhetschef till Trädgårdsvillan Skogsslingan och två behandlare till Kricagården. Läs om tjänsterna nedan!
____________________________________________

Enhetschef/föreståndare till Trädgårdsvillan Skogsslingan, Johannesdal Stockholm 

Vad innebär arbetet som Enhetschef/föreståndare?

Som enhetschef/föreståndare har du det övergripande ansvaret för din enhet. Det innebär att skapa och upprätthålla ett tryggt, säkert och stabilt boende för ungdomarna och ge god omvårdnad och stöd till den enskilde individen. Allt för att ungdomarna, deras familjer samt handläggare skall vara nöjda. Ansvaret innefattar också behandling-, bemannings- och personalansvar. I rollen rapporterar du till VD.

Din arbetsgrupp kommer att bestå av cirka sju behandlare som ansvarar för enskilda ungdomars behandlingsplanering, utvärdering och uppföljning. Du kommer till viss del att delta i det miljöterapeutiska arbetet för att leda och utveckla dina medarbetare så att bästa kvalitativa behandling uppnås. Boendet ska på bästa sätt miljöanpassas efter ungdomarnas behov och önskemål. Detta uppnås genom samråd och dialog med ungdomarna och en tydlig och förutsägbar miljöterapeutisk struktur. Målet är att bedriva ett tryggt boende med fokus på ungdomarnas utveckling till stabila, trygga självständiga individer med integrering in i svenska samhället.

Vem är du?

För att passa in och trivas hos oss har du ett genuint intresse för ledarskap och behandling. Du är socionom och har några års erfarenhet som chef/ledare och har arbetat med målgruppen och inom socialt arbete. Meriterande är om du har erfarenhet från HVB, barn/ungdom.

Du är en strukturerad, tydlig och trovärdig. Du har ett starkt engagemang och en förmåga att utveckla och motivera såväl dig själv som andra. Du är kreativ, flexibel och gör alltid ditt bästa för att hitta lösningar. Du är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna” och ta tag i saker som behöver göras.

Du innehar ett lugn och mod, vågar stå kvar i det som är svårt och tufft. Du förstår vikten av struktur och strävar alltid efter bra kvalitet och resultat.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag via mejl till maria.edlund@krica.se

Sista ansökningsdag är: 2024-01-31

Utdrag ur polisens register för arbete vid HVB-hem kommer att inhämtas innan anställning.

Varmt välkommen att söka!

____________________________________________

Behandlare till Kricagården i Hägersten

I 35 år har Krica arbetat med målsättningen att unga ska utveckla en trygghet i sig själva och finna vägen till ett meningsfullt och tillfredsställande liv.

Vi söker nu två erfarna behandlare till vårt HVB hem Kricagården i Hägersten. Du som söker har en examen som socionom, socialpedagog eller behandlingspedagog. Du har minst två års tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med unga med psykisk ohälsa eller inom liknande arbete t.ex. psykiatrin, skola eller missbruksvård. Du är väl förtrogen med miljöterapeutiskt arbete.  Meriterande är även erfarenhet av arbete på HVB och utbildning i motiverande samtal och KBT.

På Kricagården arbetar du med ungdomar i åldersspannet 14–20 år. Målgruppen är unga och unga vuxna med psykisk ohälsa och psykosocial problematik. Du kommer vara ansvarig kontaktperson för inskrivna ungdomar och du ska ha en förståelse för de myndighetskrav som reglerar vår verksamhet vilket innebär att tolka och applicera det i det dagliga arbetet med ungdomarna. Du kommer till en dynamisk arbetsplats där du är en del av ungdomarnas vardag. Du är van vid att dokumentera utifrån BBIC och socialtjänstlagen.

Tjänsterna innefattar arbete dagtid, kvällar, jour samt helg.

Arbetet innebär främst att vara en trygg, relationsskapande och stabil behandlare för våra ungdomar.

Som person förväntar vi oss att du bidrar med:

  • Ditt engagemang
  • Din samarbetsförmåga
  • Din kreativitet
  • Din initiativförmåga

Skicka din ansökan senast 2024-01-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Bifoga ett personligt brev och CV i din ansökan till: anna.medin@krica.se
Märk gärna din ansökan med ”Behandlare Kricagården”

Kollektivavtal finns. Utdrag ur polisens register för arbete vid HVB-hem kommer att inhämtas innan anställning. Verksamheten är HBTQIA+-certifierad liksom kvalitetscertifierad enligt ISO 9001, 15001 och 14001.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anna Medin: 070-79 77 630.

Varmt välkommen att söka!

_________________________________________________

Krica Behandling och Utbildning har varit verksamma inom behandlingsarbete för barn- och unga i över 35 år. Verksamheten är HBTQI-certifierad liksom kvalitetscertifierad enligt ISO 9001, 45001 och 14001. Vi är ett växande företag som erbjuder socialtjänsten professionella och individuellt anpassade insatser. En del av Krica är också Högskolan Sapu, en verksamhet med utbildningar inom psykoterapi och annan psykologisk behandling. Läs mer på www.krica.se och www.sapu.se

Ramavtal SKR/Adda och Krica - alla kommuner

Läs mer här!