Arbeta hos oss

 

Vill du vara med oss på en spännande resa och ge fler unga möjligheten till ett bättre liv? 

Vi expanderar och planerar att  starta ett HVB-hem i Örebro och söker nu en handlingskraftig och kompetent enhetschef.

Tjänsten innebär stora möjligheter att få påverka och utveckla en verksamhet med stor potential under ett starkt varumärke.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Boendet planeras att öppnas januari 2019, men tillsättning av tjänsten sker under hösten enligt överenskommelse. Vi planerar att vårt HVB – hem ska vända sig till unga vuxna i åldern 13- 19 år med psykisk ohälsa och erbjuda 14 platser.

Vad innebär arbetet som enhetschef?

Som enhetschef har du det övergripande verksamhetsansvaret för din enhet. Detta innefattar bland annat kund-, resultat-, behandling-, bemannings- och personalansvar. Du leder enhetens arbete och är också en del av verksamhetsområdets ledningsgrupp.

Din arbetsgrupp kommer att bestå av cirka 10 behandlare som ansvarar för enskilda ungdomars behandlingsplanering, utvärdering och uppföljning. Ditt ansvar är att utveckla dina medarbetare för att nå enhetens mål och att uppnå en högkvalitativ behandling.

Vem är du?

För att passa och trivas hos oss har du ett genuint intresse av behandling. I botten har du utbildning som socionom, psykolog eller annan likvärdig utbildning. Du har några års erfarenhet som ledare och har arbetat med målgruppen och inom socialt arbete.

Du är en engagerad, uppskattad och tydlig ledare med förmågan att utveckla och motivera såväl dig själv som andra. Du är kreativ, flexibel och gör alltid ditt bästa för att hitta lösningar. Du är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna” och ta tag i saker som behöver göras.

Du innehar ett lugn och mod och vågar stå kvar i det som är svårt och tufft. Du förstår vikten av struktur och strävar alltid efter kvalité och resultat.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till Maria Edlund 070- 4441120

Om du har frågor om rekryteringen är du välkommen att ringa till Kristina Altin

Tveka inte att skicka in ditt CV och personliga brev redan idag via mejl till kristina.altin@krica.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2018-05-20

Utdrag ur polisens register för arbete vid HVB-hem kommer att inhämtas innan anställning.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Behandlare sökes till Stöd- och behandlingsteamet på Krica under sommaren

Krica Stöd- och behandlingsteam vänder sig till unga vuxna i åldern 17-25 år med psykisk ohälsa såsom relationssvårigheter, depressioner, självdestruktivt beteende, ätstörningar och liknande. Vi erbjuder kvalificerat kontaktmannaskap i träningslägenheter belägna i bostadsområden inom Stockholm. Målsättningen är att ungdomen ska utveckla trygghet i sig själva och finna väg till ett meningsfullt och tillfredsställande liv.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för enskilda ungdomars behandlingsplanering, utvärdering och uppföljning i , liksom arbeta med familjer och deras nätverk. I kontaktmannaskapet arbetar vi relationsskapande. Du kommer att ingå i ett arbetsteam, men arbetet är till stor del ensamarbete. I tjänsten ingår behandlingsrelaterade administrativa arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom eller som har likvärdig högskoleutbildning, eller studerar till detta. Du har förmåga att arbeta med ungdomar vilket kräver ett starkt engagemang, god organisationsförmåga, tålamod och flexibilitet. Du är en god förebild och respekterar individen. Du har förmåga att kunna hantera stressiga situationer och inneha mod att sätta gränser och vara konsekvent.

Tjänsten är ett sommarvikariat under större delen av sommaren, men vi är öppna för att komma överens om tiden. Du måste dock kunna arbeta under veckorna 27- 33. Vi är också öppna för att komma överens om sysselsättningsgraden som kan variera mellan 75- 100%.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att begäras in inför anställning.

Sista ansökningsdatum: 6 maj 2018. Skicka ett personligt brev och CV till jenny.odhammar@krica.se

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Jenny Odhammar på telefon 073-6399592

Välkommen med din ansökan!

 

Lyssna på föreläsningarna från Unga vuxna-dagarna 2018

Läs mer här!

Miljöterapiutbildning

Läs mer här!