Arbeta hos oss

 

Brinner du för att hjälpa barn och unga med psykisk ohälsa?

Just nu söker vi behandlare till natten till Kricagården i Hägersten.

Vi söker både en ordinarie behandlare 50 % och dig som kan arbeta vid behov nattetid.

Krica Behandling och utbildning har funnits sedan 80-talet och har lång erfarenhet som företag inom behandlingsarbete. Verksamheten är HBTQ certifierad liksom kvalitetscertifierad enligt ISO 9001.Hos Krica arbetar du med barn och unga i åldersspannet 14-  21 år med psykisk ohälsa såsom relationssvårigheter, depressioner, självdestruktivt beteende och liknande. Vår målsättning är att ungdomarna ska utveckla en trygghet i sig själva och finna vägen till ett meningsfullt och tillfredsställande liv.

För att kunna möta ungdomarnas olika behov och problematik har vi fyra HVB hem belägna i Hägersten, Vårberg samt ett stöd-och behandlingsteam i centrala Stockholm.

Vad innebär arbetet som behandlare?

Vi arbetar i team och varje enhet ansvarar gemensamt för enhetens utveckling såväl resultatmässigt som arbetsmiljömässigt. Vi hjälps åt och arbetar miljöterapeutiskt med våra ungdomar för att skapa en trivsam miljö och förbereda de inför ett självständigt liv.

Arbetet innebär främst att vara en trygg och stabil behandlare för våra ungdomar nattetid. Arbetstiden är förlagd vaken tid mellan 21:30-03:30 och därefter sovande jour mellan 03:30-07.00. Din kollega har sovande jour mellan 23.00-07.00.

Tjänstgöringsgrad ca 50 % för den ordinarie tjänsten.  Arbetstiden är förlagd nattetid enligt schema både vardagar och helger. Tillsättning enligt överenskommelse.

För dig som arbetar vid behov varierar arbetstiden beroende av behov. Att arbeta vid behov hos oss kan vara en bra kombination för dig som har en egen verksamhet på deltid.

Vem är du?

För att passa och trivas hos oss har du ett genuint intresse av behandling. I botten har du utbildning som behandlingspedagog eller annan likvärdig utbildning. Positivt om du har erfarenhet av vår målgrupp och socialt arbete.

Du är kreativ, flexibel och gör alltid ditt bästa för att hitta lösningar. Du är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna” och ta tag i saker som behöver göras. Du innehar ett lugn och mod och vågar stå kvar i det som är svårt och tufft. Du förstår vikten av struktur och strävar alltid efter kvalité och resultat.

Vad kan vi erbjuda?

Vi kan behandling och tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att utveckla din kompetens, oavsett om du är ny eller har erfarenhet sedan tidigare. Vi satsar på utveckling och aktivt lärande och har därför schemalagda heldagar för kompetensutveckling samt handledning. Viktigt också att känna till är att vi har kollektivavtal och satsar på friskvård med bidrag för detta.

Tveka inte att skicka in ditt CV och personliga brev redan idag via mejl till anna.medin@krica.se. Sista ansökningsdag är 2018-03-29. Notera i ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Om du har några frågor kring tjänsterna kan du vända dig till enhetschef Anna Medin 070 – 7977630.

Utdrag ur polisens register för arbete vid HVB-hem kommer att inhämtas innan anställning.

Lyssna på föreläsningarna från Unga vuxna-dagarna 2018

Läs mer här!