Arbeta hos oss

Behandlare sökes till Stöd- och behandlingsteamet på Krica

Krica Stöd- och behandlingsteam vänder sig till unga vuxna i åldern 16-25 år med psykisk ohälsa. Vi erbjuder pedagogiskt stöd och individuella insatser utformade efter uppdrag i lägenheter belägna runt om i Stockholm. Vi erbjuder även öppna insatser, utredning i hemmamiljö och kvalificerat kontaktmannaskap. Målsättningen är att den enskilde ska utveckla trygghet i sig själva och finna väg till ett meningsfullt och tillfredsställande liv.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för enskilda ungdomars behandlingsplanering, utvärdering och uppföljning i, liksom arbeta med familjer och deras nätverk. I kontaktmannaskapet arbetar vi relationsskapande. Du kommer att ingå i ett arbetsteam, men arbetet är till stor del ensamarbete. I tjänsten ingår behandlingsrelaterade administrativa arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom eller som har likvärdig högskoleutbildning, eller studerar till detta. Du har förmåga att arbeta med ungdomar vilket kräver ett starkt engagemang, god organisationsförmåga, tålamod och flexibilitet. Du är en god förebild och respekterar individen. Du har förmåga att kunna hantera stressiga situationer och inneha mod att sätta gränser och vara konsekvent.

Vad kan vi erbjuda?

VAD KAN VI ERBJUDA?Vi kan behandling och tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att utveckla din kompetens, oavsett om du är ny eller har erfarenhet sedan tidigare. Vi satsar på utveckling och aktivt lärande och har därför schemalagda heldagar för kompetensutveckling samt handledning cirka 1 dag/vecka. Viktigt också att känna till är att vi har kollektivavtal och satsar på friskvård med bidrag för detta.

Vårt huvudkontor ligger centralt beläget på Södermalm.

Tjänsten är vid behov och kan komma att utökas till deltid alternativt heltid. Arbetstiden är förlagd dag, kväll och helgtid på rullande schema.

Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att begäras in inför anställning.

Sista ansökningsdatum: 31 januari 2019. Skicka ett personligt brev och CV till aida.hammami@krica.se

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Aida Hammami på telefon 073-639 95 92

Välkommen med din ansökan!

 

Utvecklingsorienterad verksamhetschef sökes till Krica

Läs mer här!

Äntligen! Nu öppnar vår enhet i Örebro.

Läs mer här!