Arbeta hos oss

Brinner du för att hjälpa barn och unga med psykisk ohälsa?

Vi söker två behandlare på heltid, en tillsvidare samt en för längre föräldraledighetsvikariat under hela 2018 till Vårberg.

Vi söker också en behandlare för nattjänst på 50% till Hägersten.

Vi söker dig som vill uppnå bästa behandlingsresultat och med trovärdighet, kreativitet och engagemang bidrar i vår gemensamma strävan dit.

Krica Behandling och utbildning har funnits sedan 80-talet och har lång erfarenhet som företag inom behandlingsarbete. Verksamheten är HBTQ certifierad liksom kvalitetscertifierad enligt ISO 9001.Hos Krica arbetar du med barn och unga i åldersspannet 14-  21 år med psykisk ohälsa såsom relationssvårigheter, depressioner, självdestruktivt beteende och liknande. Vår målsättning är att ungdomarna ska utveckla en trygghet i sig själva och finna vägen till ett meningsfullt och tillfredsställande liv.

För att kunna möta ungdomarnas olika behov och problematik har vi fyra HVB hem belägna i Hägersten, Vårberg samt ett stöd-och behandlingsteam i centrala Stockholm.

Vad innebär arbetet som behandlare?

Vi arbetar i team och varje enhet ansvarar gemensamt för enhetens utveckling såväl resultatmässigt som arbetsmiljömässigt. Vi hjälps åt och arbetar miljöterapeutiskt med våra ungdomar för att skapa en trivsam miljö och förbereda de inför ett självständigt liv med alltifrån matlagning till att söka egen sysselsättning.  Vi följer upp enskilda ungdomars behandling, utvärderar och planerar de i nära relation med ungdom och uppdragsgivare. Vi levererar behandlingsrelaterade administrativa arbetsuppgifter med kvalité och service.

Vi arbetar under såväl dag, kväll som helg.

Vad det gäller nattjänsten är arbetstiden är förlagd vaken tid mellan 21:30-03:30 och därefter sovande jour mellan 03:30-07.00 vardagar och helger.

Vi söker två behandlare på heltid, en tillsvidare samt en för längre föräldraledighetsvikariat under hela 2018 till Vårberg.

Vi söker också en behandlare för nattjänst på 50% till Hägersten.

Tillsättning sker enligt överenskommelse

Vem är du?

För att passa och trivas hos oss har du ett genuint intresse av behandling. I botten har du utbildning som socionom eller annan likvärdig utbildning. Positivt om du har erfarenhet av vår målgrupp och socialt arbete.

Du är kreativ, flexibel och gör alltid ditt bästa för att hitta lösningar. Du är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna” och ta tag i saker som behöver göras. Du innehar ett lugn och mod och vågar stå kvar i det som är svårt och tufft. Du förstår vikten av struktur och strävar alltid efter kvalité och resultat.

Vad kan vi erbjuda?

Vi kan behandling och tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att utveckla din kompetens, oavsett om du är ny eller har erfarenhet sedan tidigare. Vi satsar på utveckling och aktivt lärande och har därför schemalagda heldagar för kompetensutveckling samt handledning cirka 1 dag/vecka. Viktigt också att känna till är att vi har kollektivavtal och satsar på friskvård med bidrag för detta.

Om du har några frågor kring tjänsterna i Vårberg är du välkommen att ringa till Annika på telefon 070-7740813 och för nattjänsten i Hägersten Anna på telefon 070 – 7977630.

Intervjuer kommer att hållas fortlöpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in ditt CV och personliga brev redan idag via mejl till annika.norberg.landin@krica.se för Vårberg och till anna.medin@krica.se för nattjänsten i Hägersten.

Sista ansökningsdag är 2017-12-13 (för nattjänsten 2017-12-17)

Utdrag ur polisens register för arbete vid HVB-hem kommer att inhämtas innan anställning.

 

 

 

Krica deltar på Socionomdagarna 18-19 oktober

Läs mer här!