Arbeta hos oss

Nyfiken på att veta mer om hur det skulle vara att arbeta hos oss?

Krica består av cirka 70 medarbetare och de allra flesta av oss arbetar som behandlare. Hos oss kan man arbeta inom HVB, stöd- och behandlingsteamet eller på vår psykoterapimottagning. Några av oss arbetar också på huvudkontoret för att stödja verksamheten med ekonomi och HR. Samtliga av våra enheter ligger i Stockholm, då vi valt att ha nära till varandra och till huvudkontoret. På varje enhet arbetar mellan 6 och 10 behandlare, enhetschef och vice enhetschef. Vi arbetar i team och varje enhet ansvarar gemensamt för enhetens utveckling såväl resultatmässigt som arbetsmiljömässigt.

Vi hjälps åt och arbetar tillsammans med våra ungdomar för att skapa en trivsam miljö och förbereda dem inför ett självständigt liv med allt från matlagning till att söka egen sysselsättning. Vi följer upp enskilda ungdomars behandling, utvärderar och planerar i nära relation med ungdom, nätverk och uppdragsgivare. Vi levererar behandlingsrelaterade administrativa arbetsuppgifter med kvalité och service enligt det vi har överenskommit med uppdragsgivaren. Vi håller på vår professionalitet, vågar sätta gränser och agerar förebild.

Gemensamt arbetar vi för att leva våra ledord trovärdighet, engagemang och kreativitet i vår vardag och tillsammans bygga den företagskultur som vi vill ha och är stolta över. På samma sätt som vi ska se varje ungdom utifrån deras personliga styrkor och individuella förutsättningar ser vi på medarbetaren hos oss.

 Varför Krica?

 Som medarbetare på Krica erbjuder vi dig ett utvecklande arbete inom ett stabilt företag som arbetat med behandling sedan 80-talet. Vi kan behandling och tillsammans med oss kommer du att få möjlighet att utveckla din kompetens, oavsett om du är ny eller har erfarenhet sedan tidigare.

Vi vill att våra medarbetare ständigt utvecklas och har ett aktivt lärande. Eftersom det är så viktigt för oss har vi schemalagda heldagar för kompetensutveckling och handledning motsvarande 3 dagar/månad. Utöver detta har vi ett nära samarbete med SAPU som tillhandahåller utbildningar inom psykoterapi.

 När vi har frågat våra medarbetare om vad de tycker är bra med att arbeta på Krica har vi fått bland annat följande svar: bra utvecklingsmöjligheter, att vi har en egen vårdkedja, friskvård, roliga arbetsuppgifter, tid för kompetensutveckling och regelbunden handledning, samarbete i gruppen och mellan enheter, att kunna påverka och utforma behandling, eget ansvar och inflytande.

Naturligtvis har vi kollektivavtal med bland annat föräldralön, extra semesterdagar och tjänstepension. Självklart för oss, för att alla medarbetare ska känna att de har en trygg anställning och viktiga försäkringar och förmåner. Förutom det har vi friskvårdsbidrag, där du själv kan välja var du vill träna eller om du vill använda det för till exempel massage.

 Vem passar hos oss?

Du har ett genuint intresse av behandling och att arbeta med unga med psykisk ohälsa. I botten har du utbildning som behandlingspedagog, socionom, beteendevetare eller likvärdigt. Positivt är om du har erfarenhet av vår målgrupp eller av annat socialt arbete.

Du är kreativ och flexibel och gör alltid ditt bästa för att hitta lösningar. Du är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna” och tar tag i saker som behöver göras. Du innehar ett lugn och mod vågar stå kvar i det som är svårt och tufft. Du förstår vikten av struktur och strävar alltid efter kvalité och goda resultat. Du har en ambition att bemöta alla människor med respekt och utifrån deras egna förutsättningar.

Du vill arbeta tillsammans med andra och dra fördel av gruppens styrkor.  Du vill vara delaktig och ta ansvar och bidra till helheten. Med glimten i ögat och nära till skratt vill du engagera dig i såväl ungdomarna som din enhet och i Krica som företag.

Om du vill bli en av oss är du varmt välkommen att söka en av våra utlysta tjänster eller göra en intresseanmälan till kristina.altin@krica.se

P.S Du som i första hand är intresserad av att arbeta extra som timanställd är självklart också välkommen med din ansökan. Vi behöver alltid medarbetare som kan hoppa in vid frånvaro eller på helger.

 

Krica deltar på Socionomdagarna 18-19 oktober

Läs mer här!