Behandlare sökes till Stöd- och behandlingsteamet

Krica Stöd- och behandlingsteam vänder sig till unga vuxna i åldern 16-25 år med psykisk ohälsa såsom relations-svårigheter, depressioner, självdestruktivt beteende, ätstörningar och liknande.

Vi erbjuder kvalificerat kontaktmannaskap i träningslägenheter belägna i bostadsområden inom Stockholm. Målsättningen är att ungdomen ska utveckla trygghet i sig själva och finna väg till ett meningsfullt och tillfredsställande liv. Vi erbjuder även öppna insatser med flexibla lösningar i hela Stockholms län. Inom vår öppenvård kan vi erbjuda kvalificerat kontaktmannaskap, utredning i hemmet, familjebehandlande och familjepedagogiska insatser samt A-CRA behandling. Vår enhet befinner sig i en ny spännande expansiv fas där vår öppenvård håller på att utvecklas, du har möjlighet att vara delaktig i detta arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta både med våra öppenvårdsärenden och som kontaktperson i vårt stödboende där du ansvarar för enskilda ungdomars behandlingsplanering, utvärdering och uppföljning, liksom arbeta med familjer och deras nätverk. I kontaktmannaskapet arbetar vi relationsskapande. Du kommer att ingå i ett arbetsteam, men arbetet är till stor del ensamarbete. I tjänsten ingår behandlingsrelaterade administrativa arbetsuppgifter.

Behandlingen ska vara individuellt anpassad till varje ungdom, ung vuxen eller familj. Grunden i arbetssättet ska vara en fungerande behandlingsrelation och behandlingsallians. De interventioner som används bygger på en miljöterapeutisk grund med integration av interventioner från KBT. Målsättningen är att anpassa behandlingen och använda de interventioner som är bäst anpassad till vad som är problemet för varje individ. Att aktivt främja en god behandlingsallians och medvetet arbeta med miljöterapi och KBT är ett arbetssätt som präglar vardagen på Krica.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom eller som har likvärdig högskoleutbildning, det är meriterande om du har en grundläggande psykoterapi utbildning (steg 1). Du har god planeringsförmåga och kan arbeta självständigt. Du har förmåga att arbeta med ungdomar vilket kräver ett starkt engagemang, god organisationsförmåga, tålamod och flexibilitet. Du är en god förebild och respekterar individen. Du har förmåga att kunna hantera stressiga situationer och inneha mod att sätta gränser och vara konsekvent.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag.

Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att begäras in inför anställning.

Vi kommer tillsätta två tjänster på heltid, ett vikairat och en tillsvidareanställning. Vikariatet är på minst ett år då vi har en medarbetare som kommer gå på föräldraledighet.

Sista ansökningsdatum: 26:e mars 2021. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Skicka ett personligt brev och CV till rayen.henriquez@krica.se

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Rayen Henriquez på telefon 0762-096 858

Välkommen med din ansökan!

Webbinarium 16/9 med Bo Hejlskov Elvén "Lågaffektivt förhållningssätt"

Läs mer här!

Behandlare sökes till Stöd- och behandlingsteamet

Läs mer här!