Modig och kreativ kund- och marknadschef sökes!

Brinner du för att skapa engagerande kommunikation? Vill du vara med och göra skillnad för barn ungdomar med psykisk ohälsa? Då är det kanske dig vi söker!

Nu söker vi en modig och kreativ generalist inom marknad, kommunikation och sälj till oss på Krica samt till vårt systerbolag SAPU. Krica erbjuder socialtjänsten professionella och anpassade insatser för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. SAPU är ett utbildningsföretag som erbjuder utbildning inom psykoterapi och annan psykologisk behandling.

Om rollen som kund- och marknadschef

I rollen skulle du vara strategiskt och operativt ansvarig för företagens sälj och marknadsföring. Det innebär att du tar ett helhetsgrepp och bland annat aktivt analyserar verksamheternas marknadsposition samt tar fram åtgärdsförslag för att utveckla företagen. Du skulle sätta mål, följa upp och skapa aktiviteter till vår externa kommunikation, såsom webben, sociala medier, pressreleaser och mässmaterial.

Som person är du ansvarstagande, kreativ och lösningsorienterad. Du är nyfiken på omvärlden och andra människor, samt har en önskan om att arbeta för ett bättre samhälle.

Tjänsten är på heltid i Stockholm, med tillträde omgående.

Vår vision är att barn och unga med psykisk ohälsa ska må bättre. Vill du vara med på vår resa?

Vänligen kontakta mig, Maria Edlund, VD/ leg.psykoterapeut Krica, maria.edlund@krica.se

Modig och kreativ kund- och marknadschef sökes!

Läs mer här!

Information till vårdnadshavare, anhöriga och handläggare med anledning av Covid-19

Läs mer här!